Jméno: kocour
IP: uživatel849
 Čus draci. Vrátím se k tématu vyváření karbecu v octě,protože vidím, že v tom stále není jasno. Dělám to běžně, ale musí se dodržet určitý postup. Takže za 1) ocet ředit minimálně 1:1, za2) stačí vařit 5 minut, za3) hned po vyvaření propláchnout vodou z kohoutku, vyfoukat a nechat dostatečně vyschnot. Při tomto postupu karbec funguje spolehlivě dál.
odpovědět
Posl.aktualizace: 06. května 2008 17:28
Jméno: honza
IP: uživatel1653
Co to je za idiocii vyvářet karbík v octu. Vyfoukne se kompíkem a jede to dál. Tohle by mě nenapadlo taková kravina......
Datum: 06. května 2008 17:28
Jméno: kocour
IP: uživatel849
Souhlasím, může se propláchnout i v naftě ,možná je to i lepší než vodou.
Datum: 03. května 2008 21:23
Jméno: LoukotMAN
IP: uživatel1327
jo, máš to tu dobře napsaný, akorát, že já to neředim vodou, ale nechávám jen vocet, a pak by to bylo lepší ponořit do nafty, nevim s tou vodou no... já mám právě nafty hafo  dicky jen vypustim z traktora... tak to je v poho..
Datum: 03. května 2008 21:12
Jméno: ali_gi
IP: uživatel2905
a v com je ako pointa vyvarania???ked je upchaty tak ho jednoducho prefuknem a je to..nie sa srat s octom
Datum: 03. května 2008 20:41
|



|