Jméno: Miuda 555
IP: uživatel15391
 čau  potřebuju poradit ohledně bohatosti směsi.potřebuji ochudit směs a nevím jak.mam klasickej karbec(jawa 555).dík za rady
odpovědět
Posl.aktualizace: 14. února 2015 18:23
Jméno: Miuda 555
IP: uživatel15391
 Dobrá,díky.
Datum: 14. února 2015 18:23
Jméno: lamal
IP: uživatel16376
 mensi hlavni tryska je z Babety 210 prumer 63 a je i mensi z 207 a ma prumer 58.zalezi,jaky tam mas karbec,ale na origo 555 to pasuje.
Datum: 13. února 2015 18:49
Jméno: pepa
IP: uživatel17845
 Pokut ti nic jineho nezbyba tak budes muset jehlu z plovaku prepajet na vhodnejsi misto....
Datum: 07. února 2015 12:50
Jméno: Miuda 555
IP: uživatel15391
 Jehlu mam úplně dole(1výřez ze shora) ,trysku mam 65 a menší asi neseženu a ten plovák si myslim,žeje je origo jawa 555,ale připadá mi,že je oboustranej=že jde otočit o 180° (2 nastavení hladiny).
Datum: 05. února 2015 23:08
Jméno: standa
IP: uživatel17840
 Dej menší trysku,ale horko těžko ji asi budeš shánět. S hladinou nehneš,to je jasný,ale zkontroluj jestli tam nemáš plovák z velký jawy,ten drží hladinu vejš.
Datum: 05. února 2015 21:26
Jméno: Jawa50
IP: uživatel11670
 Ahoj,zkus dát menší hlavní trysku nebo dej menší hladinu plovakové komory,dej o 1 zaražku na jehle víš
Datum: 05. února 2015 18:47
|



|